Als lid van D.J. Veegens heb je voorrang op al onze activiteiten. Ook organiseren wij jaarlijks een aantal activiteiten waarvoor lidmaatschap vereist is, je kunt hierbij denken aan de Rotterdamsche pleittraining en pleitavonden. Ook word je als lid van D.J. Veegens als eerste van al onze activiteiten op de hoogte gesteld.

Lidmaatschap staat open voor alle studenten die studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Je kunt alleen lid worden van D.J. Veegens als je lid bent van de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam. Wanneer je nog geen lid van de JFR bent, kun je je hier aanmelden.

Een lidmaatschap van het/de eerste dispuut/ondervereniging is gratis. Bij lidmaatschap van een volgend(e) dispuut/ondervereniging wordt € 9,= per collegejaar extra in rekening gebracht door de JFR.

Geïnteresseerd in een lidmaatschap bij Pleitvereniging D.J. Veegens? Indien je al lid bent van de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR), kun je jezelf aanmelden door dit aan te geven in je account op de site van de JFR en door daarnaast een mailtje te sturen naar info@djveegens.nl. Heb je nog vragen of opmerken, dan zijn wij ook bereikbaar via info@djveegens.nl.

Sluit Menu