Van Steenderen MainportLawyers

 

Wie zijn wij?

Van Steenderen MainportLawyers – opgericht in januari 2006 – is een vooraanstaand maritiem advocatenkantoor dat een allesomvattende dienstverlening biedt op scheepvaart-, transport- en verzekeringsrecht gebied, zowel ten behoeve van transacties, als in gerechtelijke- of arbitrageprocedures en mediation. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het maritieme recht (scheepvaart, transport, haven & handel, jachtbouw) en het verzekering- en aansprakelijkheidsrecht (property, liability, CAR). Op onze website is meer informatie te vinden over de praktijkgebieden van ons kantoor en de zaken waar wij ons mee bezighouden.

Ons kantoor bedient cliënten in binnen- en buitenland. Wij zijn gewend in internationale – vaak multi-jurisdictie – context te opereren.

Het Rotterdamse havengebied is één van de motoren van de Nederlandse industrie en daarmee is Rotterdam dan ook de logische vestigingsplaats voor ons kantoor. Wij zijn gevestigd in een monumentaal pand in het Scheepvaartkwartier.

Geïnteresseerd in ons kantoor?

Kom student-stage lopen! Als derde- of vierdejaarsstudent kun je bij ons de maritieme en V&A advocatuur komen verkennen. Een stage duurt in beginsel twee maanden. Je doet veel praktische ervaring op en leert ons kantoor en de advocaten kennen.

Wil jij tijdens je bachelor of master ervaring opdoen en je ook meteen oriënteren op jouw toekomst? Kom dan in dienst als studerend juridisch medewerker. Voor minimaal drie maanden ga je twee of drie dagen per week bij ons aan de slag. Je werkzaamheden zijn te vergelijken met die van een student-stagiaire. Zo leer je de praktijk van de advocatuur beter kennen.

Voorts zijn wij vanwege de verdere ontwikkeling van zowel de maritieme als de V&A praktijk met regelmaat op zoek naar advocaat-stagiaires, die ambitieus zijn en juridisch getalenteerd (als blijkende uit bovengemiddelde studieresultaten).  

Meer weten of solliciteren?

Neem dan contact op met Charlotte van Steenderen (charlotte.vansteenderen@mainportlawyers.com of via telefoonnummer +31 10 266 78 66).

 

 

 

 

 

Sluit Menu