Valegis Advocaten

Kom werken bij Valegis Advocaten

Valegis Advocaten, met vestigingen in Den Haag en Amsterdam, is hét advocatenkantoor voor (internationale) ondernemers en ondernemingen op onder meer het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en corporate immigration; moderne juridische dienstverlening, helder, zakelijk, oplossingsgericht en integer. Om onze cliënten te kunnen verzekeren van uitstekende juridische begeleiding in het buitenland, besteden wij veel aandacht aan ons uitgebreide internationale netwerk van onafhankelijke dienstverleners. Voor ons is een internationale focus belangrijk en daarom zijn wij medeoprichter van Pangea-net (www.pangea-net.org).

 

Ons team bestaat uit deskundige, ervaren en enthousiaste advocaten, met een ondernemende geest. Wij gaan net als onze cliënten uitdagingen niet uit de weg. Wij zijn de vaste juridische sparringpartner van onze cliënten en gaan verder dan het alleen afwegen van kansen en risico’s.


Juist door deze moderne en zakelijke werkwijze werken wij met een groot deel van onze cliënten al langdurig samen. Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar ondernemers behoefte aan hebben.

Wij werken voor binnen- én buitenlandse cliënten. Wij adviseren en procederen binnen het gehele spectrum van het arbeids-, onroerend goed- en ondernemingsrecht. Wij combineren de know how en expertise van ‘de grote kantoren’ (waar veel van onze mensen afkomstig van zijn) met de korte lijnen en werksfeer van een niche kantoor: The best of both worlds, wat ons betreft.

Valegis Advocaten zoekt jou! 

Valegis Advocaten is groeiende en altijd geïnteresseerd in kennismaking met talentvolle en ondernemende advocaten (met tenminste een afgeronde beroepsopleiding advocatuur) op het gebied van het ondernemingsrecht/arbeidsrecht/ vastgoed. Ook zijn wij voor diverse perioden in het jaar 2019 op zoek naar student-stagiaires. Zit jij in de masterfase van je rechtenstudie, ben je ambitieus, beschik je over een sterk analytisch vermogen en lijkt het je leuk een kijkje in onze ‘advocatuurlijke keuken’ te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Studentstage

Valegis Advocaten biedt jou een uitdagende omgeving waarin jij je echt kunt ontwikkelen. Stage lopen bij Valegis Advocaten betekent meer dan alleen het doen van jurisprudentieonderzoek en het schrijven van memo’s. Je wordt actief betrokken bij lopende zaken, schuift aan bij meetings en gaat mee naar zittingen. Ook zal je betrokken worden bij client events die wij organiseren. Daarnaast word je actief begeleid door een team van ervaren specialisten. Valegis Advocaten is een middelgroot kantoor met vestigingen in Amsterdam en Den Haag, dat zich onder meer richt op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en privacy. Wij hebben een interessante nationale en internationale praktijk. Het soort cliënten en zaken dat je verwacht aan te treffen op de Zuid-as, maar binnen de muren van een gezellig en overzichtelijk kantoor.

Interesse?

Ben jij het juridisch talent dat we zoeken? Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende leeromgeving? Solliciteer door je cv met motivatiebrief, cijferlijst en evt. beoordelingen van eerdere stages (indien van toepassing) toe te sturen aan Carolien Brederije via c.brederije@valegis.com. Heb je vragen of wil je meer informatie over het bovenstaande? Neem dan contact op met Carolien Brederije, via telefoonnummer +31 (0)70 319 60 40. Bezoek onze website www.valegis.com. 

Sluit Menu