Kneppelhout & Korthals

Ons kantoor
Kneppelhout & Korthals (opgericht in 1979) is een middelgroot advocatenkantoor dat zich richt op ondernemers in de handel, industrie, maritieme sector, transport, export, bouw, vastgoed en telecom. Ondernemers die iets maken, merken bouwen, handel drijven, financieren en exporteren. Ondernemers die hun nek uitsteken maar hun hoofd niet willen verliezen. We zijn een Rotterdams kantoor met een Rotterdamse mentaliteit: handen uit de mouwen, niet-praten-maar-poetsen. We houden van hard werken en maken daarna ook graag plezier met elkaar.

Onze advocaten hebben alle expertise in huis om ondernemers perfect bij te staan, maar onze klantbenadering en service is wat ons echt de moeite waard, anders en bijzonder maakt. We beginnen bij de klant en zijn wereld en zien klantbeleving en –tevredenheid als the holy grail voor langdurige samenwerking.

Het is kortom onze missie en permanente opdracht om ‘klanten succesvol verder te helpen’. Wij willen onze klanten helpen succesvol te ondernemen door een business partner te zijn die proactief en pragmatisch adviseert, juridische barrières wegneemt, altijd een stap extra zet en klantbeleving centraal stelt. En dat alles zie je terug in onze CARE kernwaarden:

  • Commitment
  • Anticiperen
  • Respectvol
  • Effectief

Kneppelhout als werkgever
Bij Kneppelhout hebben we regelmatig vacatures voor advocaat-stagiaires en medewerkers. Je vindt die vacatures op onze website www.kneppelhout.nl maar ook op onze facebookpagina en corporate Linkedin page. Ook open sollicitaties zijn welkom via de website. Als middelgroot, Rotterdams kantoor bieden wij een uitstekende werksfeer, betrokken collega’s en prima mogelijkheden voor samenwerking, ontwikkeling en om als advocaat het verschil te maken.

Kneppelhout voor studenten
Wij vinden dat we als kantoor en werkgever een verantwoordelijkheid hebben om rechtenstudenten te ondersteunen bij hun loopbaankeuzes. Daarom maken we jaarlijks een fors aantal stageplekken op kantoor beschikbaar. Ook daarvoor kun je je aanmelden via de website. We doen graag mee met events (bijv. workshops, pleittrainingen, presentaties) Ten slotte vind je op onze website nog de Kneppelhout Meet & Eat: een regelmatige lunch-bijeenkomst op kantoor om nader kennis te maken. Ook dat loopt via www.kneppelhout.nl.

Kneppelhout Bootcamp
De Kneppelhout Bootcamp is inmiddels een bekend evenement, dat een speciale aandacht verdient. Het beste uit jezelf halen: dat is wat een 15-tal studenten jaarlijks doen tijdens de Kneppelhout Bootcamp. Tijdens dit tweedaags event leert een geselecteerde groep van rechtenstudenten elkaar, ons kantoor en het Rotterdamse advocatenleven kennen. Ze werken aan een stevige casus, die uitmondt in een rechtszaak, die niet van echt te onderscheiden is. Elk jaar is het weer de vraag wie wint: de aanklagers of de verdedigers. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning: tijdens bijv. de “foute fitnessborrel”, de lunches en verkenning van het Rotterdamse nachtleven. Benieuwd? Hier staat een videoclip: https://youtu.be/qNcCv-co-Hc

Kneppelhout & Rotterdam
Het werk is niet alleen juridisch inhoudelijk, maar je bouwt ook mee aan de verdere ontwikkeling van kantoor. Dit gebeurt allemaal in een informele sfeer. En natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en ontspanning. Daarnaast werk je vanuit een kantoor direct aan de Maas met een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam.


Sluit Menu