Hertoghs

Over ons

Het kantoor Hertoghs advocaten bestaat sinds mei 1990. De advocaten van ons kantoor hebben zich gespecialiseerd op het snijvlak van het formeel belastingrecht en de aangrenzende rechtsgebieden zoals het fiscaal boete- en strafrecht en het (civiele) invorderingsrecht. Zeker in de begintijd was het specialisme van de fiscale advocatuur nog onontgonnen terrein.

Aanvankelijk begon het kantoor als Hertoghs advocaten-belastingkundigen aan de Parkstraat 8 in Breda, waar in mei 1990 zo’n zeven mensen werkten. Sinds 2011 is het kantoor gevestigd aan de Willemstraat in Breda en nadien zijn ook vestigingen in Rotterdam (2013) en Amsterdam (vanaf medio 2017) geopend. Er zijn thans ongeveer 35 medewerkers aan kantoor verbonden.

Carrièremogelijkheden

Onze praktijk staat altijd open voor getalenteerde advocaten (in spé) met een afgeronde studie fiscaal recht en strafrecht. Gelet op de opbouw van het huidige team gaat onze voorkeur hierbij thans uit naar mensen met een afgeronde opleiding op het gebied van fiscaal recht. Heb je affiniteit met ons vakgebied  en de nodige jaren ervaring opgebouwd of ben je al fiscaal advocaat? Neem dan contact op met Peter van der Westerlaken (Managing Director) of stuur ons je brief en cv via Westerlaken@hertoghsadvocaten.nl.

Sluit Menu