GMW

Wie zijn wij?

GMW advocaten is een advocatenkantoor in Den Haag, opgericht in 1989. Wij hebben één doel: de beste oplossing voor onze cliënten bereiken.

Dit doen wij door het geven van advies, door te procederen of via mediation. Onze advocaten hebben passie voor hun werk. We zijn betrokken, gedreven en houden van een duidelijke aanpak.

Wij hebben een unieke combinatie van specialismen onder één dak. Hierdoor kunnen wij onze cliënten optimaal bijstaan.

GMW advocaten is gespecialiseerd in:

  • Arbeid & Pensioen
  • Familie, Estate Planning & Erfenis
  • Onderneming & Insolventie
  • Vastgoed & Huurrecht

Werken bij GMW advocaten

Wil je werken bij een eigenzinnig, middelgroot advocatenkantoor in Den Haag? Wij zoeken (aanstormende) advocaten die ambitieus zijn, juridisch talent hebben en een scherpe geest. Maar er is meer nodig. Wij verwachten ook eigenzinnigheid en een ondernemende instelling. Plus goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Engelse taal. Het hebben van een internationale achtergrond is een pré.

De locatie van ons kantoor is prachtig. Wij werken voor Nederlandse en internationale cliënten. Bij ons oefen je bovendien de “echte” advocatuur uit. Wij hebben de expertise van een groot kantoor, maar niet de werktijden. De omgang binnen kantoor is niet alleen los, maar ook stimulerend en vriendschappelijk. De honorering is goed. Bij GMW advocaten kan je je ontwikkelen, zowel op het persoonlijke vlak als vaktechnisch.

Bekijk hier onze vacatures!

 

 

Sluit Menu