Hoyng Rokh Monegier

HOYNG ROKH MONEGIER is een nichekantoor dat zich volledig richt op het intellectuele eigendomsrecht. Met meer dan honderd IE-professionals in Europa werken wij op topniveau nauw samen aan zowel nationale als grensoverschrijdende IE-geschillen. In onze Amsterdamse vestiging zijn ongeveer 20 advocaten en 16 octrooigemachtigden gevestigd.

HOYNG ROKH MONEGIER

is het “go-to” IE-advocatenkantoor in Europa

We do IP

Intellectuele eigendom is onze passie. Onze expertise strekt zich uit tot alle rechtsgebieden binnen het IE-recht, waaronder het merken-, auteurs- en modelrecht en het octrooirecht. Ook op aangrenzende gebieden zoals de regulering van geneesmiddelen, oneerlijke mededinging en het media- en reclamerecht zijn wij erkend specialist.

We vertegenwoordigen de meest innovatieve en toonaangevende spelers ter wereld in uiteenlopende industrieën: van wodka en cosmetica tot biotechnologie en halfgeleiderlithografie. We treden op voor de Nederlandse gerechten tot aan de Hoge Raad en voor het Hof van Justitie EU, maar ook voor het EU Intellectual Property Office, het European Patent Office en de World Intellectual Property Organisation.

We are IP

Wij zijn toegewijd, vastberaden en streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Ons recept voor succes: doorzettingsvermogen, samenwerken in teamverband en een gezonde dosis humor. Initiatief en een eigen mening worden bij ons gewaardeerd en gestimuleerd. Samen werken, samen lachen, samen excelleren.

Are you IP?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw toptalent met persoonlijkheid, gedrevenheid en passie voor het IE-recht. Bij ons krijg je vanaf dag één de kans om mee te draaien op het hoogste niveau en het maximale uit je stage te halen. Herken jij jezelf hierin, en wil jij tot de top behoren, neem dan contact op en kom langs om kennis met ons te maken.

Sluit Menu