DVDW Advocaten

Je moet het maar kunnen…

· Jouw talent benutten
· Je blijven ontwikkelen
· Bovengemiddeld blijven
· Nooit anoniem zijn
· Kwaliteit leveren
· De grote namen weerstaan

Jij haalt graag het beste in jezelf naar boven. Je dagelijks verdiepen in de sectoren waarin onze cliënten werkzaam zijn is voor jou een tweede natuur. Wij verwachten van onze mensen de ambitie om te groeien, samen met ons. We worden graag verrast door jouw inbreng, scherpe inzichten en proactieve mentaliteit.

Ons kantoor

DVDW Advocaten is een groeiend, middelgroot commercieel advocatenkantoor met prachtige kantoren in Den Haag en Rotterdam. Wij richten ons met name op zakelijke opdrachtgevers. Voor beursgenoteerde ondernemingen, ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, non-profit organisaties, overheden en vermogende particulieren staan wij iedere dag op scherp. Met ruim 80 gedreven medewerkers vol ambitie zijn wij groot genoeg voor aansprekende cliënten en zaken. Met een unieke combinatie van de transactie- en procespraktijk en vanuit secties gericht op diverse rechtsgebieden.

Onze cultuur

Wij werken vol passie voor de belangen van onze cliënten. Als je jouw werk net zo leuk vindt als wij, is hard werken geen probleem. Zonder haantjesgedrag. Bij ons geldt: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Gewoon de beste willen zijn door het leveren van kwaliteit op een professionele manier. Dit gaat natuurlijk samen met goed en prettig met elkaar omgaan. Lol hebben is hierbij minstens zo belangrijk. Maar ook bijpraten over het weekend of over de opleiding. Of bij elkaar binnen lopen om samen te sparren over de beste aanpak in een zaak. Wij stimuleren je om jouw talenten optimaal te ontdekken en te ontwikkelen. Dat vind je terug in:
· een no-nonsense cultuur waarbij eigen verantwoordelijkheid, gedrevenheid en teamplay hand in hand gaan;
· gestructureerd loopbaan- en opleidingsprogramma, zoals de DVDW Academy;
· werken in specialistische teams met korte communicatielijnen;
· actieve betrokkenheid bij dossiers en cliënten;
· een informeel kantoor met uiteenlopende sociale activiteiten;
· ruimte voor wetenschappelijke ontwikkeling.

DVDW advocaten heeft een wetenschappelijk netwerk via onder meer samenwerkingsverbanden met het Institute for Corporate Law, Governance en Innovation Politics (ICGI), onderdeel van de Maastricht University, en de Erasmus School of Law.

Studentstages

Wij bieden jaarlijks aan een aantal enthousiaste en veelbelovende studenten de mogelijkheid onder begeleiding van een ervaren advocaat mee te draaien op ons kantoor. Door de open en informele werksfeer wordt het bovendien een leuke tijd, waarin je jouw talenten ontwikkelt door hetzelfde te doen als jonge advocaten bij ons op kantoor. We proberen je zoveel mogelijk facetten van ons vak te laten zien. Je verricht research, bereidt notities voor en stelt concepten op. Bovendien ga je mee naar besprekingen met cliënten en woon je zittingen bij. Ook neem je deel aan de informele kantooractiviteiten. Tijdens jouw stageperiode zal je door een mentor worden begeleid.

Enthousiast?

Bezoek onze website www.dvdw.nl of neem contact op met Andrea Blok (070-3547054)  of Marleen de Vos (010-4400500) of via werkenbij@dvdw.nl.

Sluit Menu