Masterclass

Ieder jaar organiseert D.J. Veegens masterclasses in samenwerking met toonaangevende advocatenkantoren, deze vinden plaats op verschillende kantoren.

De masterclasses worden georganiseerd in samenwerking met verschillende kantoren en hebben elk een ander tintje. Zo hebben wij bijvoorbeeld een masterclass pleiten in kort geding gehad, maar bijvoorbeeld ook een masterclass pleiten in een huurrecht-zaak uit de praktijk. De masterclasses zullen worden gegeven door topadvocaten van advocatenkantoren. Tijdens de masterclasses zullen praktijktips worden gegeven en krijg je bovendien proefje van zaken die uit de praktijk komen. Daarnaast maak je kennis met verschillende advocatenkantoren.

Wat deze masterclasses ook heel bijzonder maakt, is dat er bij sommige masterclasses heel wat op het spel staat. Zo kan het beste pleidooi zomaar worden beloond met een studentstage!

Interesse in het bijwonen van een masterclass? Houd daarvoor onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor de betreffende data! Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kan je gerust een mail sturen naar info@djveegens.nl.

Sluit Menu